AK Partili Gençler Köylere çıkarma yaptı
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimi bir gün içinde 10 köy ziyaret etti ve köy gençleriyle bir araya geldi

AK Parti İzmit Gençlik Kolları köylere çıkarma yaptı. Geçtiğimiz gün Sepetçi, Üç Gaziler, Topallar, Sadıklar, Nebihoca, Gökçeler, Kalemcioğlu, Davulköy, Sarışeyh, Kısalar olmak üzere toplamda 10 köyü ziyaret etti. Bir günlerini köy ziyaretlerine ayıran Başkan Akbal ve genç yöneticiler yaptıkları ziyaretlerde aynı zamanda köylerde de ilk kez oy kullanacak gençlere de ulaşarak seçim anketlerinden yaptı. Genç üyeleriyle bir araya gelen ve sohbet eden gençlik kolları yöneticileri köylerde oldukça keyifli ziyaretler gerçekleştirdi.

KÖY SAKİNLERİNDEN SICAK KARŞILAMA

Her gittikleri köyü gezen ve gençlerin yanı sıra köyün büyüklerini de ihmal etmeyen Başkan Enes Akbal ve beraberindekilere İlçe Yöneticisi Erkan Bakıroğlu da eşlik etti. köy sakinleri tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Akbal, vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “Sizler her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız. Bizler, başkanlarımız, size layık olan hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz” diyerek köylere yapılan hizmetleri anlattılar.

‘HALKA HİZMET İÇİN VARIZ’

Ziyaretlerde köy sakinlerinin evlerine de konuk olan Başkan Akbal ve yöneticiler, “AK Parti halka hizmet için var. Kentimizde de belediyelerimiz köylerimize en güzel şekilde hizmet ediyor. bunları yerinde görebiliyoruz. Her birinde başkanlarımızın izi var. Allah hepsinden razı olsun. Biz ziyaretlerimizde sizlerin talepleriniz varsa onları dinlemeye geldik. Biz her zaman halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Köy sakini vatandaşlar da belediyelerin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817