AK Partili Gençler Köyleri fethediyor
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimi köy ziyaretleri geleneklerini bozmadı bu haftada bir günde 6 köy ziyaret etti

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları dur durak bilmiyor..İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında her hafta sonu köylere ziyaretler düzenleyen İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimi bu haftada geleneği bozmadı ve bir gün içinde 6 köy ziyaret etti. Bu haftaya kadar toplamda 32 köy ziyaret eden gençler ziyaretlerinde, içerisinde Türk Kahvesi ve Milletvekili Adaylarının tanıtım broşürlerinin yer aldığı AK Parti çantası hediye etti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti. Köy çocuklarını da ihmal etmeyen Akbal ve beraberindekiler, miniklere balon hediye ederek, beraber eğlendi.

BİR GÜNDE 6 KÖY ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretlerinde Hacıoğlu Köyü’nden başlayan gençler, sırasıyla Çayırköy, Murat Köy, Tekke Köy, Karga Köy, İçeribaşlar, Çubuklubala, Mandıra ziyaret etti. Gittikleri her köyde köy muhtarları ve köy temsilcileri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Akbal, köyleri gezdi ve köy sakinleriyle sohbet etti. Gençlerin ziyaretlerinden oldukça memnun kalan vatandaşlar, gençleri adeta bağrına bastı.

‘HİZMETLER GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI’

Oldukça keyifli geçen köy ziyaretleriyle alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Akbal, “Ömrümde insan kazanmanın bir sanat olduğunu ve bu yolda gönüllere dokunmanın bereketinin insanın en büyük Mutluluğu olduğunu tekrar anladım ve yaşadım her zaman gurur duyduğum ekibimden ve bizleri sıcak yürekleri güzel yüzleri ile karşılayan herkesten Allah razı olsun. Bu ziyaretlerimizde aynı zamanda Belediye başkanlarımızın yapmış olduğu hizmetlerle köylerimizin şehirden bir farkı olmadığını gördük ve bu bizim göğsümüzü kabarttı” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817