AK PARTİLİ GENÇLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
AkParti Körfez İlçe Gençlik Kolları yönetimi olarak Genç Meclis Üyesi Ahmet Sinan Fidan nın da katılımıyla 
Körfez Emlak Konut Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan YAVUZ ve okuldaki öğretmenleri 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak karanfil takdim ettiler.

Daha sonra Özel Körfezimde Öğretmenlik yapan Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Nigar YAĞIZ ve öğretmen arkadaşlarınıda unutmadılar.

Oradanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları Körfez Şubesinde ki Hocaları 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak kendilerine karanfil taktim ettiler.
Gençik Kolları Başkanı Kadir Alçık;

“Anne ve babamızdan sonra kişiliğimizi biçimlendiren en mümtaz şahsiyetlerdir. İlk emri ‘oku’  olan İslamiyetin ümmeti olarak bizlere hakikatleri, iyiyi ve güzeli, her alanda yeniliği anlatan muhakkak ki öğretmenlerimizdir.
 Birlik ve beraberliğimizin teminatı olan gelecek nesilleri sabır ve fedakarlıkla yetiştiren öğretmenlerimiz; güçlü fert ve toplum olma yolunun öncüleridir.
 Bilgiye sahip olma ve onu kullanmaya bağlı olan hür ve müreffeh yaşayabilmemizin teminatı onlardır.
 Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum”dediler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817