AK PARTİLİ GENÇLERDEN DOĞAN'A ZİYARET
 DOĞAN, İZMİT İÇİN BÜYÜK KAZANIM

 

Başkanımız, İzmit için büyük bir kazanımdır. İnşallah Başkanımızla uzun yıllar yan yana yürümeye devam ederiz” dedi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da ziyaret için Ak Partili gençlere teşekkür ederek” bizlere verdiğiniz moral desteği için teşekkür ederim. Belediye başkanları seçildikten sonra ister oy versin ister oy vermesin herkesin belediye başkanlarıdır. Herkese eşit mesafede, hakkaniyetli, adaletli hizmet verme sorumluluğundadır. Ben de seçildikten sonra parti rozetimi bir tarafa bırakıp, hak, hukuk, adalet içeresinde İzmit’imize, herkese en güzel hizmeti, en güler yüzlü hizmeti nasıl yaparız diye gayret ediyorum.

 

GENÇLER GELECEĞİMİZ

 

Ama bir gerçek te var ki, bizde bir partinin mensubuyuz, bir çizgimiz var, bir siyasi görüşümüz var. Her zaman Ak Partili olmaktan gurur duydum, duymaya devam ediyorum. Birlikte siyaset yaptığımız arkadaşların bizde ayrı bir yeri var. Partimizin gençlik kolları demek, bizim partimizin geleceği demektir, gelecekte bizim yerimize oturacak arkadaşlarımız demektir. Gençlerimizin fikirlerini her zaman önemsedik ve değer verdik. İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Her zaman gençler diyerek gençlere yönelik projeler üretiyoruz. Gençlerimize siyaset yaptıkları için tebrik ediyorum. Hangi partide olursa olsun, vatanı, milleti bayrağı ve ülkesinin geleceği için çalışıyorsa biz o gençlere her zaman teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında İzmit Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817