banner2779
banner2752
banner2750

Ak Partili Gençlerden Emniyet Müdürüne Ziyaret
 AK Parti Körfez İlçe Gençlik kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetim Kurulu Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Cenk Özmen i Makamında ziyaret etti. Kadir Alçık ilçemizde biz gençler olarak Polis teşkilatımıza her türlü desteği vermeye hazırız dedi. Daha önceden emniyetle ortaklaşa yaptıkları sosyal projelerden bahseden Kadir Alçık, İlçemizin yararına yapılacak her türlü projelerde hazır oldukları mesajını verdi.

                                        

KOCAELİ’NE YABANCI DEĞİLİM

Körfez İlçe Gençlik Kollarının Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Gençlere duyarlı davranışları için teşekkür etti. Körfeze yabancı olmadığını belirten Özmen, daha önce Derince ve Gebze de görev yaptığını belirtti. Tecrübelerini genlerle paylaşan Özmen ilçemizde birlikte yapacağımız çok iş var diyerek sözlerine son verdi. Karşılıklı fikir alışverişinden sonra gençlerin çiçek takdimiyle ziyaret sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751