AK PARTİLİ GENÇLERİN ESNAF ZİYARETLERİ
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimi saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında genç üyelerini ziyaret eden, hemen hemen her akşam bir mahallede ilk kez oy kullanacak gençlere ulaşmaya devam eden Akbal ve ekibi bu çalışmalarının yanı sıra esnaf ziyaretlerine de devam ediyor. Mehmet Ali Paşa, Karabaş, Ömerağa, Tepecik, gibi bir çok mahallede düzenli olarak esnaf ziyaretlerine devam eden genç yöneticiler geçtiğimiz gün de Tepeköy ve Yeşilova Mahallesi’nde esnaf vatandaşları ziyaret etti.

ESNAFLARDAN SICAK KARŞILAMA

Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal’a ziyaretlerinde SKM Başkanı Resul Esentürk, Yöneticiler Besim Şen, Yunus Vural, Mahalle Temsilcisi Ali Koç yer aldı. Bölge esnafları tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Akbal ve beraberindekiler, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet ederek, taleplerini dinledi. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akbal, esnafların dükkanlarına konuk olarak burada sohbet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817