AK Partili Gençlerin Gönül Çalışması

AK PARTİ İzmit İlçe Gençlik Kolları ‘İlk Oyum Sana’ ismini verdikleri çerçeve ile İzmit’te ilk defa oy kullanacak gençleri evlerinde ziyaret ediyor. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yönetimi 12 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mimar Sibel Gönül için “Gönül” çalışmalarına hız verdi.

İLK OYUM SANA
102 mahallede SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdüren gençler, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinden bu yana 18 yaşına giren ve yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan 3 bin 878 genç için çalışma başlattı. Gençlerle çat kapı ziyaretleri ile buluşan AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, Sibel Gönül’ün fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile ‘İlk Oyum Sana’ diyen gençler ile hatıra fotoğrafı çekerek programlarına devam ediyor.

BU YOLDA GENÇLER İLE YÜRÜYECEĞİZ
Gençlerin farklı konseptteki çalışmalarından çok memnun kalan Mimar Sibel Gönül, “İzmit’te adayımız Sibel Gönül’e en güçlü destek ilk defa oy kullanan gençlerden gelecek” paylaşımlarına bir jestte bulunarak, kendi sosyal hesaplarında “Bu yolda gençler ile yürüyeceğiz” içerikli anlamlı bir video paylaştı. Gençlik kolları üyesi gençler 18 yaşına basmış ilk defa oy kullanacak seçmeni evlerinde ziyaret edip , ‘ilk oyum sana’ etkinliği ile bilgilendirme ve destek istiyorlar. Ayrıca ziyaretlerde gençlere Türk Bayrağı hediye ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817