AK PARTİLİ HEYET KÖYLERDE
 Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığının düzenlediği proğram çerçevesinde  ''Başbakandan Selam Var'' adlı program Körfez İlçenin köylerinde devam ediyor. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu beraberinde  Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, Teşkilat Başkanı Mehmet Şahin ve yöneticilerle birlikte Körfez İlçenin köylerini ziyaret ediyor. 
Körfez İlçeye bağlı Kalburcu ve Belen  VE Şemsettin Köylerini ziyaret eden Ak Partili heyet köyledi vatandaşlarla sohpet edip Başbakandan size selam getirdik dediler.

Köylüllerle bir süre sohpet eden Ak Partili yöneticiler köylerin eksiklik ve noksanlıkları not alarak en kısa zamanda gerekenin yapılacağını söylediler.

Köylüler, kendilerini ziyarete gelen  heyeti sıcak bir şekilde karşılayıp ikramlarda bulundular.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817