banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİLİ HEYETTEN MHP'YE ZİYARET

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti SKM Başkanı Fehmi Öztürk Zeki Gürsu ve Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’nu ziyaret ettiler.

MHP’nin, Körfez’i Cumhur ittifakı olarak istediği sırada gerçekleşen bu ziyarette, adaylık belirleme ve seçim çalışmaları hakkında sohbet edildi.

Her iki siyasi parti başkanı ve yöneticileri de saha çalışmalarında bir birilerine başarı dilerken, açıklama ne olursa olsun Cumhur ittifakına zarar verecek çalışma ve söylemlere izin verilmeyeceği belirtildi.

İkinci ziyaret BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, BBP Körfez Belediye Başkan adayı Sümmani Yaşık, BBP Körfez eski İlçe Başkanı Mustafa Arha tarafından gerçekleştirildi.

Bu ziyarette de konuklar yapılacak seçim ve çalışmalarda Gürsu ve Hatipoğlu’na başarılar dilediler.

Kadınlar Üye Kaydına Devam

MHP Körfez İlçe’de kadınlar kendilerinden beklenen başarılı çalışmalarını devam ettirdiler. Kadın Kolları Başkanı Özlem Zaglı ve yönetimi yaptıkları ev ziyaretlerinde yeni üye kaydı yaptılar. Yeni katılımların gerçekleştirilecek bir törenle açıklanacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751