AK PARTİLİ KADINLAR ÇOK AKTİF

AK PARTİ Kocaeli Kadın Kolları tarafından İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanları ve Komisyonları ile İlçe Kadın Kolları Sekreterlerine Teşkilat Eğitim Programı düzenlendi.

 

Ak Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programda İl Kadın Kolları Başkanı Oya TUNÇEL, SKM Başkanı Hasibe ÖZAYAN, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hicran Bozkurt’ un yanı sıra Teşkilat Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

 

Başkan TUNÇEL açılış konuşmasında “’Önümüzde AK Parti’nin tarihindeki en önemli seçimlerinden birisi olan mahalli yerel seçimleri yapacağız ardından milletimizin seçeceği Cumhurbaşkanlığı ve yeniden 2015 milletvekili genel seçimleri var. Bugün olduğu gibi tüm heyecanımızla çalışarak başarıyı hep birlikte sağlayacağız. Başarının sırrı; teşkilat yapılanmasını eksiksiz olarak yerine getirilmesi, teşkilatların başarısına inanmak, disiplinli bir şekilde çalışmalara katılmak ve neticeyi takip etmekten geçiyor. Bunun yanında Kocaeli sınırları içerisindeki 520 mahallemizin ve köy teşkilatlarımızın yapısının, 4120 tane sandığımızda da 3’er kadın üyeden oluşan Sandık Yönetim Kurulu çalışmamızın tamamlanmasında emeği geçen tüm teşkilatlarımızı tebrik ederim. Ayrıca tüm çalışmalarımızda bize desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Sn Mahmut Civelek beyefendiye teşekkürlerimi sunarım” Dedi.

Kocaeli’ deki üye sayılarının 99.260 kişi olduğunu belirten Başkan TUNÇEL 100.000 üye hedefine ulaşıldığında Kocaeli Kadın Kolları olarak geniş kapsamlı bir Danışma Meclisi Toplantısı düzenleneceğini belirtti.

 

 

Açılış konuşmalarının ardından AK PARTİ İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilatlanma Komisyonu Üyesi Ahmet BERBEROĞLU tarafından Teşkilatlanma ve AKBİS Eğitim Programı gerçekleştirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817