AK Partili kadınlar ‘Dualarımız hepimiz için’ dedi
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından Zincirlikuyu Cami’nde Kutlu Doğum haftası münasebetiyle ‘Dualarımız hepimiz için’ sloganıyla Kuran-ı Kerim tilavetinin yapıldı ve ilahi grubunun yer aldığı Kutlu Doğum programı gerçekleştirdi

Kutlu Doğum haftası dolayısıyla kentimizde bir dizi etkinlik devam ediyor. Bu kapsamda siyasi faaliyetleri yanı sıra sosyal faaliyetlerine de devam eden AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi Kutlu Doğum programı gerçekleştirdi. Zincirlikuyu Cami’nde gerçekleştirilen ‘Dualarımız hepimiz için’ adlı programda Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve ilahi grubu tarafından çeşitli ilahiler seslendirildi. Programa katılan kadınlar, bu anlamlı faaliyette emeği geçen kadın kolları yöneticilerine teşekkür etti.

DOĞAN’IN KIZI GÜL SUYU İKRAM ETTİ

Zincirlikuyu Cami hocalarından Gülizar Saraçoğlu’nun Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından sohbetinde yapıldığı programda aynı zamanda katılımcılara gül suyu ve lokum ikramı yapıldı. 500’ü aşkın kadının katılım sağladığı Kutlu Doğum programında, Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın eşi Eda Korkmaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın kardeşi Türkan Uçan, kızı Ceylin Doğan da yer aldı. Katılımcı bayanlara Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş lokum ikramında bulunurken, Nevzat Doğan’ın kızı Ceylin de gül suyu ikramında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817