banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Partili kadınlar Kandıra turunda

AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede bulunan bazı kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. Kandıra Kızılay Şubesi’ne giden Aygül Çetin ve yönetimi, Şube Başkanı Selahattin Akcan’la sohbet etti. Kızılay Haftası’nın geride kalması dolayısıyla tebriklerini de dile getiren AK Partili kadınlar, Kandıra’da yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da Selahattin Akcan’ı bilgliendirdi.

KEYİFLİ SOHBETLER

Yeni atanan Halkbank Kandıra Şube Müdürü Mine Hançer ile Kandıra Mal Müdürü Ebru Leblebici’yi ziyaret eden Aygül Çetin ve beraberindekiler, hoş geldiniz temennisinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti. Keyifli sohbetlerin ardından ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Halkbank Şube Müdürü Mine Hançer ve Kandıra Mal Müdürü Ebru Leblebici, AK Partili kadınlara teşekkürlerini sundu.

FAYDALI ZİYARETLER

AK Parti Kandıra Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin son durağa PTT oldu. Kandıra Şube Müdürü Vehbi Kırcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen kadınlar, PTT’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kandıra merkezdeki kurumları ziyaret etmeyi sürdüreceklerini dile getiren Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, “Bu sayede hem kendimizi tanıtıyor hem de kurumların çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826