AK Partili Kadınlar Okutan’ı Kutladılar

Yetki belgesini Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den alan Okutan, tebrikler için gelen konuklarını ağırlıyor.

YENİ BAŞKANI KUTLADILAR

Yoğun bir seçim dönemi de geçiren yeni ilçe başkanı Nurettin Okutan, dün de AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Buluşmada konuşan Demir, “İlçe başkanlığına atanan Nurettin Okutan başkanımıza yönetimimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımızı tebrik eder görevinde kolaylıklar dileriz” dedi.

“BU SEÇİMİ DE KAZANACAĞIZ”

Partili kadın kolları yöneticileri ile yakından ilgilenen ve tebrikleri için kendilerine teşekkür eden ilçe başkanı Nurettin Okutan ise, “14 Mayıs sürecinde teşkilatımızın en büyük gücü hiç şüphesiz kadın kolları yöneticilerimizdir. Sizlerle bu tarihi seçimden de yine alnımızın akı ile büyük bir zafer kazanarak çıkacağımına inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817