AK PARTİLİ KADINLARDA KONGRE ÇALIŞMALARI DEVAM

 

 

İzmit’te Mülakatlar Yapıldı

Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları’nda kongre çalışmaları devam ediyor. AK Partili kadınlar önceki gün İzmit İlçe Kadın Kolları mülakatını yaptı. Genel Merkez Kadın Kolları YöneticileriSeda Gören Bölük ve Yasemin Batur'un katılımıyla gerçekleşen görüşmelere İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve il Kadın Kolları Yöneticileri de katıldı.

 

“Kadınlarımızın eseri olacak”

Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli Kadın Kolları başkanı Serpil Yılmaz “Önümüzdeki süreçte ilçe yönetiminde, mahalle yönetimlerinde, sokak sorumlusu olarak çalışacak arkadaşlarımızla görüştük. 2019, 2023, 2071 evinden, eşinden, evladından, vaktinden, sağlığından fedakarlık ederek bu davanın daha da güçlenmesi için gayret eden AK Partili kadınlarımızın eseri olacak.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817