AK Partili Kadınlardan Başhekim Salih’e Kutlama

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başhekim Coşkun hakkında oldukça samimi ifadeler kullandı.

“BAŞARILARI İLE GURUR DUYDUK”

Körfez ve yakın bölgelerden gelen vatandaşların rahatsızlıklarının giderilmesi için yaptığı çalışmalarla öne çıkan, halkın adeta gönlünde taht kuran Başhekim Zehra Coşkun Salih’e çalışmalarında başarılar dileyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, “Açıkçası Zehra hocamızın Gölcük’e atanmasından dolayı çok mutlu olmamıştık. Ancak kendisinin orada da büyük başarılara imza attığını görünce biz de gurur duyduk. Sonrasında ise yeniden ilçemize atanması bizim için ayrı bir mutluluk vesilesi oldu” dedi.

BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR

Demirkıyık, konuşmasının sonunda Salih’e çalışmalarında başarılar diledi. Konukları ile yakından ilgilenen Körfez Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Zehra Coşkun Salih de ziyaretleri dolayısıyla AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817