AK PARTİLİ KADINLARDAN ÖRNEK ÇALIŞMA!

Başkanlığına Mine İzmir Demirkıyık’ın atanmasının ardından büyük bir hareketlilik içine giren ve sahadaki çalışmaları ile kamuoyundan büyük takdir gören AK Partili kadınlar, son olarak Türk Kızılay tarafından yürütülen kan ve kök hücre bağışı kampanyasına destek verdi.

KIZILAY ARACI GELDİ

“Bir hayat, bir umut” sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında Başkan Demirkıyık ile yönetim kurulu üyeleri, Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi’ndeki Bizim Cafe’nin önünde kurulan Kızılay aracına giderek bağışlarını gerçekleştirdiler.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışma ile ilgili açıklama yapan Başkan Mine İzmir Demirkıyık, “Körfez AK Parti Kadın Kolları yönetimi olarak kök hücre bağışçısı olduk. En kısa zamanda bir hayata umut olmayı diliyoruz. Emek ve destek veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817