AK PARTİLİ KADINLARDAN ÖRNEK PROJE
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları kitap okuma oranını arttırmak adına önemli bir projeye imza attı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş önderliğinde hazırlanan projeye geçtiğimiz gün parti binasında düzenlenen basın toplantısı ile start verildi.  ‘Hem okuyalım, hem okutalım, kitap durağında buluşalım’ sloganıyla yola çıkılan proje kapsamında 23-24 Aralık tarihlerinde  Yürüyüş Yolu üzeri Vakıfbank karşısı ile Ulugazi İlkokulu karşısında kitap toplamak için stantlar kurulacak. Bir ay sürecek proje kapsamında İzmit halkından toplanan kitaplar İzmit Belediyesi’nin Kitap Duraklarına bağışlanacak. Basın açıklamasında projeye destek olarak İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Fatih Özcan da hazır bulundu.

‘KİTAPLARINIZ TOZLU RAFLARDA KALMASIN’

Konuyla alakalı açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, düzenlemiş oldukları kampanya ile toplumumuzda özellikle yetişen genç neslin daha gelişmiş, eğitimli, bilinçli bir toplum oluşturması hedefiyle yola çıkarak kitap okuma konusunda farkındalık yaratmaya çalıştıklarını söyledi. İzmit halkına çağrıda bulunan Demirtaş, “Evlerinizde tozlu raflarda kalması yerine kitap okuma sevgisine sahip kişilerce kitaplarınızın değer görmesine ortam yaratmak istiyoruz. İzmit Belediyesi tarafından şehrimizin iki ayrı noktasına konulmuş olan kitap durakları ile halkımıza ulaşmak istiyoruz. Kampanyamıza destek olmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Kitaplarınızı saklamayın bağışlayın ve paylaşın” dedi.

KORKMAZ: AK PARTİ’DE SİYASET KADININ EMEĞİNİN GÖSTERGESİDİR

Projenin tanıtımında Başkan Demirtaş ve yönetimini yalnız bırakmayan İlçe Başkanı Ali Korkmaz da projede emeği geçen tüm ilçe teşkilatına teşekkür ederek, “AK Parti’de siyaset, kadının emeğinin göstergesidir. Bende eğitimci olarak okuma kampanyasından çok mutlu oldum. Toplum olarak okuma konusunda geri kaldık. İzmit Belediyesi’nin bu konuda ki çalışmaları oldukça başarılı. Bu kampanyamızda Türkiye’ye örnek model olacak. İnşallah toplumumuz okuyan, düşünen ve yorumlayan bir toplum olur” değerlendirmesinde bulundu.  Öte yandan,kitap teslim etmek isteyen vatandaşlar 324 79 72 numaralı telefondan İzmit İlçe Başkanlığını arayıp bildirmesi halinde adresten kitaplar teslim alınacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817