AK Partili Kadınlardan Yeni Üyelik Hamlesi

Özellikle partide devam eden yeni üye kampanyaları hakkında bilgilendirmede bulunan AK Partili kadınlar, özellikle gençlere yönelik önemli bir hamle başlattı. Kadın kolları yöneticileri ilçe binasına gelen bazı gençlerin üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.

“YARINLAR BİZİM OLACAK”

Gençlerin partilerine olan ilgisinin kendilerini sevindirdiğini dile getiren İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, “İşte Asım’ın nesli” diyerek anlattığı gençler için, “Davetimize icabet ederek ilçe binamıza gelen geleceğimizin teminatı gençlerimiz, üyelik işlemlerini gerçekleştirerek partimizle olan gönül bağlarını resmileştirdi. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak gençlerimizle yarınlar bizim olacak” dedi.

İLİMTEPE’DEN YENİ ÜYELER

Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinden İlimtepe Mahallesi’nden Mehtap Hanım da yaptığı yeni üyelerin formlarını Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık’a iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817