Ak Partili Kadınların Vefa Ekibi Yine Sahada

BU KEZ BARBAROS’A GİTTİLER

Ak Parti Kocaelinin parlayan yıldızı Aysun Demir başkanlığındaki Körfez İlçe Kadın Kolları yönetimi, Ramazan ayında yapılan ziyaretlerine bu kez Barbaros Mahallesi’nde devam etti. Demir ve parti yöneticileri bir araya geldikleri mahalle sakinleri ile sohbet ederken, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da kutlama imkanı buldular.

HER ÇOCUĞA BİR OYUNCAK ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Öte yandan Barbaros Mahallesi’nde yaşayan çocuklar da AK Parti kadınların hediyeleri ile mutlu oldular. Demir ve beraberindeki heyet, karşılaştıkları çocuklara oyuncak hediyelerini sunarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlama imkanı buldular.

EN ANLAMLI İFTAR

 İFTAR İÇİN ŞEHİT AİLESİNE

Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi, Ramazan akşamlarında yapılan programlı ve çat kapı iftar ziyaretlerine dün de devam etti. Bu kez şehit ailelerine özel ziyaretlerde bulunan Demir ve beraberindeki heyet, iftarı da Körfezli şehit Osman Gazi Çetingöz’ün emaneti olan annesi Nuriye Çetingöz’ün kurduğu sofrada açtı.

ÖZEN AİLESİNE GİTTİLER

Dün akşamki özel ziyaretlerini sürdüren Körfez AK Partili kadınlar, bir başka şehidimiz Abdulsamet Özen’in ailesi ile bir araya geldi. Şehidin annesi Hayriye Özen ve eşi ile bir araya gelen partili kadınlar, içilen çaylar eşliğinde sohbet etti. Buluşma duygusal anlara da sahne oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817