AK Partili Özdemir, Körfez’deydi

İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık ve kadın kolları yöneticileri ve teşkilat mensubu kadınlarla birlikte Fatih Mahallesi’nde yapılan etkinliklere katıldı.

TOPLANTIYA KATILDI

Körfez’deki programına ilçe binasında partili kadınlarla bir araya gelerek başlayan Yasemin Özdemir’e ilçe turu sırasında İl Sosyal Politikalar Başkanı Gülyaşar Uçar eşlik etti. Özdemir daha sonra ise partili kadınlarca Berat Kandili dolayısıyla Fatih Mahallesi’nde açılan stantta vatandaşlara kandil simidi dağıtarak halkın kandilini kutladı.

İŞ KADINLARINA ZİYARET

Bölgedeki kadın esnafları da ziyaret eden Özdemir ve Demirkıyık, Fatih Mahallesi’ndeki Serpil Kuaför adlı işletmeye konuk oldu. Heyet daha sonra ise aynı mahalledeki Kafkas Perde firmasının sahibi Dilek Sevinç ile bir araya geldi ve kendisine kandil simidi hediye etti. AK Partili kadınların sonraki durağı ise Kelebekler Güzellik Salonu’nu işleten Mehtap Kayalı ile buluştu.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Fatih Mahallesi sakinlerinden Halime Savaş ile bir araya gelen AK Partili kadınlar, Fatih Mahallesi’nde yaşayan şehit Raşid Yücel’in annesi Şükran Yücel’e konuk oldu ve şehidimiz için dualar edildi. Heyet program sırasında rahatsızlığı dolayısıyla ameliyat geçiren Körfez İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Ülkü Kurt ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817