AK Partili Tuna Ve Yönetimi Yine Sahada

Beraberindeki kalabalık bir partili grup ile birlikte mahalle turuna çıkan İlçe Başkanı Tuna, bugün Atalar, Mimar Sinan ve Barbaros mahallelerini gezdi.

SOKAK SOKAK GEZDİLER

Bu mahalleleri cadde cadde, sokak sokak gezen ve vatandaşlara yakın bir duruş sergileyen İlçe Başkanı Tuna, bölgelerdeki sivil toplum kuruluşlarını yöneticileri ile esnafla da buluştu. Tuna ve beraberindekiler gezisi sırasında Körfez ilçenin başarılı iş insanları ile partinin önemli isimlerine ziyaretlerde bulundu.

ÖZEL ZİYARETLER

AK Partili heyet; Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, partinin eski mahalle başkanlarından Kenan Yuca, Emin Yıldız, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Kızıl Emlak Danışmanlık firmasının sahipleri Mehmet ve Ahmet Kızıl ile MHP Körfez İlçe eski Başkanı Salih Kurtbaş ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817