banner2779
banner2752
banner2750

AK Partili Vekil Çakır Körfez İlçeyi Turladı


Son olarak partinin Kocaeli milletvekillerinden Sami Çakır, dün Körfez ilçede bir dizi temasta bulundu.

MİMAR SİNAN’A GEÇTİLER

İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan program kapsamında Körfez’i turlayan ve vatandaşları selamlayan milletvekili Çakır, güne parti binasında ilçe başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek başladı. Çakır ve beraberindekiler daha sonra ise Mimar Sinan Mahallesi’ne geçti ve burada vatandaşlarla buluştu.

ÇEVİK’E HASTA ZİYARETİ

Öğle namazını Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılan ve çıkışta halkı selamlayan AK Partililer, daha sonra Hacı Osman Mahallesi’ne geçti ve halkla buluşmalarına burada devam etti. Bu mahalledeki gezisi sırasında milletvekili Sami Çakır, belediye başkanı Şener Söğüt ve ilçe başkanı Ramazan Tuna, rahatsızlığı dolayısıyla evinde tedavisi süren Mevlüt Çevik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

DERNEKLERİ TURLADILAR

Sonraki durağı Esentepe Mahallesi olan Çakır ve beraberindeki AK Partililer, burada esnafı turladı ve vatandaşların taleplerini dinledi. AK Partili heyet, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına da konuk oldu. Heyet sırasıyla; Körfez Harmancık Köyü Derneği, Körfez Tekkeliler Derneği, Balkan Türkleri Derneği Körfez Şubesi ve Körfez Trabzonlular Derneği yönetimlerini ayrı ayrı ziyaret etti

YENİ ÜNİTEYİ TEST ETTİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, ilçe başkanı Ramazan Tuna ve partililer, mahalle gezilerinin ardından Tütünçiflik sahiline geçti ve ilçe belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan doğal gazlı mangal ünitesini test etti. Ardından sahili gezen AK Partililer, burada günü geçiren vatandaşları selamladı, iletilen taliplerini dinledi. Milletvekili Çakır, özellikle gençlerle uzun süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751