banner2779
banner2752
banner2750

Ak Partili vekiller her yerde

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte İbrahim Ağa Caddesi ve Akse Sapağı’nda bulunan esnafları ziyaret etti. Gönül ve Köşker ziyaretlerde esnafın sıkıntılarını dinledi. Kent meydanını da gezen Gönül, “Meydan sayesinde Gebze’miz 7/24 cıvıl cıvıl bir kent haline geldi” dedi 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’den çarşı ve meydan turu. Meclis’in tatile girmesinin ardından seçim bölgesinde ziyaretlerine ve çalışmalarına devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Güzeller Mahallesi’nde belediye tarafından verilen iftar yemeğine katılan Milletvekili Gönül, İbrahim Ağa Caddesi ve Akse Sapağı’nda bulunan esnafları da ziyaret etti. Başkan Köşker ile birlikte dükkanları tek tek dolaşan Gönül, esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Gönül, sıkıntılarını ve taleplerini de dinledi. Vekil Gönül ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden bölge esnafı ise, “Vekilimiz ve Ak parti yöneticilerimizin ziyaretleri bizi onurlandırdı. Vekilimiz bizleri ziyaret ederek sıkıntılarımızın olup olmadığı konusunda bilgiler aldı. Gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

MEYDANLA HAREKETLENDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’e ziyaretlerde, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Esnaf turunun ardından beraberindeki heyetle birlikte Gebze Kent Meydanı’na geçen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, meydanda vatandaşlarla sohbet etti. Su oyunları havuzunda sergilenen figürleri ilgiyle izleyen vatandaşlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren milletvekili Gönül, Gebze Kent Meydanı’nın kente yakışan bir meydan olduğunu söyledi. Gönül, “Bereket ve rahmet ayı Ramazan ayında değerli Gebzeli hemşerilerimizi bir araya toplayan kaynaştıran bu meydanı Gebze’ye kazandıran değerli başkanımızı ve ekibimizi kutlarım. Meydan sayesinde Gebze’miz 7/24 cıvıl cıvıl bir kent haline geldi” dedi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751