AK  Partili Vekillere, Yaz Tatili de Yok

Her gün farklı ilçelerde yoğun geçen programlarla vatandaşlarla bir araya gelen milletvekillerinin yaz bitene kadar bu tempoyla saha çalışması gerçekleştireceği bildirildi.


7 MİLLETVEKİLİ 24 SAAT SAHADA
AK Parti Kocaeli milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geçen yoğun mesaisi yaz tatilinde bu kez seçim bölgesinde devam ediyor. TBMM’nin temmuz ayı ile birlikte tatile girmesinin ardından soluğu ilimizde alan milletvekilleri her gün bir ilçede teşkilat programlarına katılıyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından belirlenen bu programlarda şehit yakınları, spor kulüpleri ve STK ağırlıklı ziyaretler gerçekleşiyor. İstişare kurulu üyeleri, hasta ve hane ziyaretleri ihmal edilmiyor. Bu şekilde geçtiğimiz üç gün MKYK Üyesi Milletvekili Emine Zeybek Gebze, Kartepe ve Başiskele’deydi. Radiye Sezer Katırcıoğlu Gölcük, Dilovası, İzmit’te programlar yaptı. Cemil Yaman’ın durağı Körfez, Derince ve Dilovası oldu. Sami Çakır İzmit, Körfez ve Gebze ilçelerine birer gün ayırdı. İlyas Şeker ilçe ilçe gezerek istişare kurulu üyelerini ziyaret etti. Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Stadı çimleri dahil spor merkezilerinin incelemesine ağırlık verip, teşkilat programlarınında ihmal etmedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bu programların 1 Ekim’de TBMM açılana kadar 7 milletvekili tarafından aynı tempoyla devam edeceğini bildirdi. Milletvekilleri bu programlarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapıp, hükümetin enflasyonla mücadelede attığı onlarca adımı, ülkemizin geleceği için yapılan yatırımları, mevcut yatırımların ekonomimize ve hayatımıza katkılarını anlatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817