Ak Partili Yıldırım’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde yaşanan olayda kavga eden iki grup arasında çıkan çatışmada yaralananlardan biri de Körfez esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticilerinden Mehmet Ali Yıldırım (48) oldu.

TUNA ZİYARETE GİTTİ

Kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden Mehmet Ali Yıldırım’a ziyaretçi akını vardı. Teşkilat içindeki özverili çalışmaları ile bilinen ve partinin geçmişteki yöneticilerine yönelik vefa ziyaretlerini aksatmayan AK Parti Körfez İlçe Ramazan Tuna da bir dönem partide yöneticilik yapan Yıldırım’ı hastane odasında ziyaret etti.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Mehmet Ali Yıldırım’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Başkanı Tuna, “Ağadere Caddesi’nde yaşanan talihsiz bir olay sırasında kaza kurşunu isabet eden önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyemiz Mehmet Ali Yıldırım’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Rabbim şifa versin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817