banner2752
banner2750
banner2776

AK Partililer Mitinge Hazırlanıyor

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tertiplenecek olan açılış töreni programı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da, İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

HERKES ÇALIŞIYOR

Miting havasında geçecek olan ve yaklaşık yüz bin kişinin katılmasının beklendiği bu Açılış Bayramı programı öncesinde en büyük hareketlilik ve heyecan AK Parti teşkilatlarında yaşanıyor. İl başkanı Mehmet Ellibeş’ten itibaren tüm ilçe başkanları, belediye başkanları ve, meclis üyeleri ve parti yöneticileri yoğun bir tempoda cumartesi gününe hazırlanıyorlar.

ÖZTÜRK MAHALLELERİ GEZDİ

Körfez İlçe Teşkilatı da dün akşam son derece yoğun bir geceyi geride bıraktı. İlçeye bağlı tüm mahallelerde parti yönetimleri yaptıkları toplantılarla yapılan çalışmaları masaya yatırdı. Her toplantıya mutlaka bir ilçe yöneticisi de katıldı. Ayrıca il yöneticilerinden Fehmi Öztürk de mahalle mahalle gezerek partilileri selamladı ve çalışmalar hakkında bizzat bilgiler aldı. Öztürk başta ulaşım olmak üzere tüm gelişmelerle ilgili son durumu bizzat öğrendi.

TUNA DA DENETİME ÇIKTI

Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da yine beraberindeki bazı yöneticilerle birlikte gece boyunca yapılan toplantılarda mahalle başkanı ve yönetimlerinin konuğu oldu. 6 Ağustos’taki dev miting öncesinde mahallelerdeki organizasyonu yerinde gören ilçe başkanı Tuna, özellikle ulaşım konusundaki detayları anlattı ve “Mahalle teşkilatlarımız cumartesi gününe tüm yönü ile eksiksiz olarak hazırlanacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680