Ak Partililerden Esnaf Odasına ziyaret

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuk işleri Başkan Yardımcısı Temel Erten,İlçe yönetim kurulu heyeti ile birlikte,Yeni Hizmet binasına taşınan Gölcük Esnaf Odasını ziyaret edip,Oda Başkanı Necmi Kocaman’a hayırlı olsun temennisinde bulunup çiçek takdim ettiler.

Yapılan ziyaretten dolayı AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuk işleri Başkan Yardımcısı Temel Erten, İlçe yönetim kurulu heyetine teşekkür eden Oda Başkanı Kocaman, Gölcük Esnafımıza daha güzel, daha sağlıklı ve daha modern bir hizmet binasında arzu edilen hizmeti sunmak için bu değişikliğin gerekli olduğunu düşünerek bu yöndeki hedefimizi gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Gölcük’ü ve Gölcük Esnafımızı önemsiyor,Gölcük halkına hizmet etmekten de onur ve gurur duyuyoruz dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuk işleri Başkan Yardımcısı Temel Erten, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve ekibi, Esnaf Odasının hizmetlerini daha üst seviyelere çıkarmak için var gücüyle çalışıyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bizde güzel çalışmaların daha ileriye gitmesinde üzerimize düşen bir görev olursa ,bize bu yönde talep gelirse AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak  destek vermeye her zaman hazırız. Gölcük Esnaf Odasının yeni hizmet binası Gölcük’e ve Gölcük Esnafına hayırlı olsun dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817