AK PARTİ'NİN ELİNDEKİ SON ANKET
 Hüsnü Mübarek artık tahliye edildi, serbest. Bu gelişmeyle adalet duygusu bir kez daha yara aldı. Mısır'daki darbeye darbe diyemeyenlere Mübarek 'mübarek' olsun.Darbe yapanların safında olmaktansa onların uzağında olmayı tercih ederiz. Zalımlerin ve kimyasal silah kullananların uzağında olmayı tercih etti. Biz gaza gelerek Suriye'ye girecek değiliz. Biz diplomaside kısa vadeli hesap yapanlardan değiliz. Bize işte NATO'nun en büyük ikinci ordusu sizsiniz diye gaz vermek isteyenler oldu ama biz aklımızla duygularımızı yönettik.


Ama biz duygularımızı muhafaza ediyoruz. Fakat duygularımız aklımızı değil, aklımız duygularımıza hareket ettiriyor.

AK PARTİ'NİN ELİNDEKİ SON ANKET

Kalıcı katkı sağlayıcı önerilerle bize gelenleri başımızdda taşırız. Ancak AK parti'yi eleştireyim gayreti içerisinde olanlar boşa yorulmasın, Türkiye'de bir siyasi istikrar vardır. Bu vesileyle size Ağustos ayında yapılan kamuoyu araştırma şirketi tarafından yapılan bir sonucu vermek isterim.

Denge'nin yaptığı araştırmada halkımıza soruyorlar. 'Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?' diye... Verilen yanıtlar şöyle;

AK Parti diyenler yüzde 51,4
CHP diyenler yüzde 24,
MHP diyenler yüzde 13
BDP diyenler yüzde 7

KİMSE BOŞ HAYALLERE KAPILMASIN


Son anketlerde AK Parti'nin oyu yüzde 51.4'tür. Onun için kimse boş hayallere kapılmasın. Demokrasi vatandaş memnuniyetine dayanır. yaptıklarınızı halkınız onaylıyorsa, size bundan sonraki idare içinde yetki veriyorsa siz yolunuza devam edersiniz.

SURİYE

Suriye bizim komşumuz. Suriye halkı ile ciddi bir dayanışmamız var. Suriye'de yaralılar da sağlar da ne zaman kapımızı çalsa gönlümüzü açtık. Hastanemizi, imkanlarımızı onlarla paylaştık. Olması gereken budur. Birileri bize aferin desin diye bunu yapmıyoruz. Şam biraz daha ötede, sınıra yakın bölgelerde olsalardı çok daha insan gelebilirdi.

Çözüm süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarımız var, bu amaçla kurulmuş olan komisyon çalışmalarını bitirdi. Ancak PKK olmasa da biz kendini öteki hisseden, farklı etnik unsurlarının taleplerini karşılarız, bu bizim demokratik anlaşımızın gereğidir. Bunu yapacağız.

EKONOMİK VERİLERİMİZ GELİŞMİŞ ÜLKELERDEN DAHA İYİ DURUMDAYIZ

Biz açık bir ekonomi yürütüyoruz. Küresel dünyada artık hiç kimse antenlerini dünyaya kapatamaz. New York Borsası'nda birileri öksürdüğünde Borsa İstanbul’da birileri grip olabilir.

Biz borcumuzun milli gelire oranımız açısından gelişmiş ülkelerden daha iyi durumdayız. Karamsarlığa gerek yok Türkiye’de siyasi istikrar var. Tüm olumsuzluklara rağmen turizm gelirlerimizde ciddi bir gelişme var. Ekonomik veriler gelişmiş ülkelerden daha iyi durumdadır. Nazar değmesin diyoruz.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'TEN TALİMAT ALACAK DEĞİLİZ

Bütün ömrü darbelere payandalık yapmakla, verilen talimatlarla gazetecilik yapmakla geçmiş birisi bizi susmaya davet ediyor. İtibarının sonuna gelmiş, darbe şakşakçısı... Biz Ertuğrul Özkök ve benzerlerinin talimatıyla hareket etmeyiz. Ne zaman susup, ne zaman konuşacağımızı onlara sormayız.

ÇÖZÜM SÜRECİ

PKK ile ilgili husus şudur, PKK silahlı unsurlarını çeksin derken, peki silahlarını bıraktılar, bunlar ne olacak? İşin o kısmı belli zamanlamaya, adımlara bağlıdır. Eve dönüş yasasıyla mı, pişmanlık yasaıyla mı dönecekler? Bunlar yapılacaktır. Bu fitneyi bitirmemiz lazım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817