Ak Parti'ye saldırı

İstanbul Taksim’de 20 gündür devam eden olaylar nedeniyle, birçok ilde olduğu gibi Kocaeli’nde de yer yer gerginlikler ve münferit bazı olaylar yaşanıyor.  Kocaeli’nde müdahaleler ile başlayan ve yerini daha sakin eylemlere bırakan Gezi Parkı direnişi 17’inci günü geride bıraktı.    İzmit İlçe merkezi Cumhuriyet Parkında toplanan guruplar önceki akşam olaylarda hayatlarını kaybedenleri andı.  Ardından Gezi Parkına müdahale haberi geldi. İnsanlar bir anda park’ta çoğalmaya başladı.  Gece saat 02:30 sıralarında parktaki gurup sloganlarını atıp dağıldı.

İRTİBAT BÜROSUNA KESERLİ SALDIRI
Kocaeli’nin  İlçelerinde değişik noktalarda ise tencere ve tava çalanlar oldu.. Ancak akşam saatlerinde oldukça ilginç bir olay yaşandı. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre kiminin elinde keser kiminin sopa olduğunu ettiği maskeli bazı şahıslar Derince lçesi Çınarlı Mahallesinde bulunan AK Parti Mahalle irtibat bürosuna saldırdı.  İrtibat bürosunun camlarını değişik noktalardan vurarak kırdı. Ardından olay yerinden koşarak uzaklaştılar.

BAYRAKLARLA GİZLENDİ

Sesleri duyarak uyanan bina sahibi Ahmet Karaman hemen kiracısı olan Mahalle İrtibat Bürosunun yöneticilerini aradı.  Durumu anlattı. Olay yerine gelen yöneticiler polisi arayarak olayı bildirdi. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu.  Yöneticiler İstanbul’da yapılacak mitinge gidecekleri için camları yaptırmaya vakit ayıramadı. Türk Bayrakları ile kırılan camlar gizlendi. Polis olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Bölge sakinleri herkesi sağduyulu davranmaya birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı daha dikkatli davranmaya çağırdı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817