AK Parti'ye Yahya Kaptan'da yoğun ilgi
 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz SKM çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Korkmaz, yoğun katılımın olduğu toplantıda 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatıp, vatandaşların taleplerini dinledi. Korkmaz, "Yahya Kaptan MahallAK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz beraberinde İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile birlikte Yahya Kaptan Mahalle sakinleriyle bir arya geldi. Yahya Kaptan’da bulunan Lalezar Kafe’de düzenlenen toplantıya İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yöneticileri de katılım sağladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Korkmaz ve İbrahim Bulut, talepleri dinledi.

‘YAHYA KAPTAN EN ÇOK HİZMETİ BU DÖNEM ALDI’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Bu samimiyet Yahya Kaptan’ın makus talihini yenecektir. Yahya Kaptan’la ilgili geçen dönem, kadın kollarımız, gençlik kollarımız olarak tüm teşkilatımızla çok çalıştık. Yerel anlamda hizmetlerimiz çok güzeldi. Geçmişle kıyaslandığı zaman Yahya Kaptan, Yahya Kaptan olalı geçmişte almadığı hizmetleri bu dönem aldı. Bunu hepimiz görüyoruz. Bunun karşılığında desteği alamadık. Ama inanıyorum ki bundan sonraki süreçte bu desteği alacağız.

‘İZMİT’İN KADERİNİ DEĞİŞTİREN HİZMETLER’

Tabi burada belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Seçildikten sonra herkesin belediye başkanı olarak, hiç ayrım yapmadan her mahalleye en güzel şekilde nasıl hizmet edeceklerinin gayreti içinde oldular. Gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz gerek İzmit Belediyemiz İzmit’in kaderini değiştiren hizmetler yapıyorlar. Bu konuda da teşekkür ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var ve AK Parti olarak planlı ve programlı bir şekilde hazırlanıyoruz.

 ‘ŞEFFAF BİRE PARTİYİZ’

Çok yoğun bir ilgiyle aday adaylığı sürecimiz yaşandı. 72 tane aday adayımız var. Hepsi biribirinden değerli isimler. Bununla alakalı teşkilatımız içinde bir temayül yapıldı. Geçtiğimiz günlerde de STK’lar için bir temayül yoklaması yapıldı. İzmit’te 310 tane hemşeri derneği oy kullandı. Bunların içinde farklı siyasi görüşe sahip arkadaşlarımız da var. Biz bu kadar şeffaf bir partiyiz. Ama muhalefet partisine bakıyoruz. Kim aday adayı onu dahi bilmiyoruz. Başvurularını genel merkeze gidip yapıyorlar. Burada da yapmıyorlar.

‘HERKES GAYRET GÖSTERMELİ’

 Bu seçim ülkenin makus talihini, kaderini değiştirecek bir seçim. 12 yıldır bu ülkede çok güzel hizmetler ve çalışmalar yapıldı ama artık 80 anayasası bu millete dar geliyor. Bu anayasının değişmesi lazım. İstikrar ve milletin önünün açılması için bu anayasanın değişmesi lazım. Evet anketlerde AK Parti güzel oy alabiliyor ama bunu daha ileri götürmemiz lazım. Anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olmamız lazım. Her arkadaşımızın sorumluluğu var, herkesin gayret göstermesi lazım.

‘AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR’

Baktığımızda karşımızda bir muhalefet bile yok. Ciddi bir muhalefetin olmaması üzücü ama bu bizi rehavete kaptırmayacak biz daha fazla gayret göstereceğiz. İzmit’te 8 milletvekili çıkaracağız. Yahya Kaptan’da daha fazla gayret göstermemiz lazım. En büyük mahallelerimizden birisi. Bunun için kendimizi daha iyi anlatmamız lazım. AK Parti hizmet partisidir. Ülkeye hizmet eden kadroların partisidir.esi en son il kongremize ev sahipliği yaparak, Başbakanımızı ağırladı. Bu açıdan da bütün mahalle halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817