AK ÜNİVERSİTELİLER AŞURE GÜNÜ’NÜ KUTLADI

    Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları Üniversite birimi öğrencileri Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde bir araya gelerek aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Umuttepe kampüste yapılan aşure dağıtımı sırasında konuşan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Mete Bilgin “Kuran-ı Kerim’de övgüyle bahsedilen dört büyük aydan biri olan muharrem ayının onuncu gününe tekabül eden aşure günü ve gecesinin önemini, bilinçli, duyarlı ve mukaddesatına sahip üniversiteli öğrenciler olarak bugünün önemini üniversitemizde ki tüm arkadaşlara anlatmak için aşure dağıtmayı kendimize görev bildik. Bu programın üniversitemiz için hayırlara vesile olmasını diler, gelecekteki programlara ışık tutmasını temenni ederim” dedi.

 Umuttepe kampüs, hazırlık binası, KYK yurt Müdürlüğü’nde yapılan aşure dağıtıma öğrenciler büyük ilgi göstererek komisyon adına üretilen üç bin aşure kısa zamanda tükendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817