AK ÜNİVERSİTELİLER İLYAS ŞEKER’İ AĞIRLADI

AK Parti Kocaeli İl başkanlığı binasında yapılan haftalık kahvaltılı üniversite birim toplantısı büyük çoğunluğu komisyona yeni katılan öğrencilerin oluşturduğu kalabalıkla gerçekleşti. Üniversite birim başkanı Mete Bilgin’in güzel temenni ve dilekleriyle başlayan toplantı komisyona yeni katılanların kendilerini tanıtımı, her hafta başka bir komisyon üyesinin yaptığı yerel ve ulusal gündem sunumları ile devam etti.

İLYAS ŞEKER TECRÜBESİ

AK Parti Kocaeli Üniversite Birimi’nin klasikleşmiş ve en faydalı bölümü olan Tecrübe Konuşuyor bölümüne bu hafta Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Konuk oldu. Şeker konuşmasında vizyon sahibi ve inançlı gençlerle birarada olmak sevindirici Allah bu azminizden ayırmasın temennisinde bulundu.

GENÇLERE İNANCIMIZ TAM

Şeker konuşmasının devamında “biz gençlerimize olan inancımızla onları siyasetin en üst mertebesinde görmek istiyoruz yeni eğitim sistemi ile donanımlı gençler yetiştirip 18 yaşında milletvekili olmalarını ve ülkelerine faydalı işler yapmalarının peşindeyiz” dedi.

2023 ARDINDAN 2071

Ülkenin gelişimi üzerine konuşan Şeker 2000 yılından önce büyük sıkıntılar vardı, gelecek programı yoktu ne olacağı hep soru işaretiydi, yarını düşünmek yerine günü kurtarma vardı artık bu işler tamamen ortadan kalkarak vizyon belirler hale geldik önce 2023 ardından 2071 ve böylelikle yarın halimiz ne olur diye düşünmüyoruz çünkü planımız programımız var” dedi.

KALKINMADA EN BÜYÜK ETKEN

Gelişimde ve başarıda lider çok önemlidir, AK Parti bugünlere sağlam bir şekilde geldiyse bundan en büyük pay Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır, duruşuyla ve kararlılığıyla halkının önünde önemli bir lider haline gelmiştir ve Ülkemizin kalkınmasında en büyük etkenidir diye konuşan Şeker sözlerine gençler hayırlı işlerden ayrılmayın diyerek son verdi.

EV TOPLANTISI

Üniversite komisyon’u üyeleri Başkan Mete Bilgin’in evinde bir araya gelerek ev toplantısı gerçekleştirdi. Ev toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştiren üyeler, AK icraatlar kitabını kaynak alarak partinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında konuşup, düşünce alışverişinde bulundular.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817