AK ÜNİVERSİTELİLER’E YUSUF AKIN TECRÜBESİ

          Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi vize döneminde iki haftalık aranın ardından İl Başkanlığı binasında yaptıkları toplantıda bir araya geldiler. Üniversite birimi çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek üzere toplantıya katılımın yoğun olduğu gözlendi.

     FAKÜLTE BAŞKANLARI

     Üniversite Birim Başkanı Mete Bilgin’in açılışını yaptığı toplantı, komisyona yeni katılan arkadaşların kendilerini tanıtımı, ulusal ve yerel gündem sunumları ve geçmiş haftalarda hayata geçirilen çocuk esirgeme kurumu ziyareti gibi projelerin konuşulması ve önümüzdeki süreçte AR-GE komisyonun yapacağı çalışmalar hakkındaki planları ve icra kurulunca belirlenen fakülte başkanlarının görev ve sorumluluklarının aktarımıyla devam etti.

     AŞURE VE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

    Aşure ve Öğretmenler günü üzerine konuşan Bilgin “Bu iki kutsal gününde aynı zamana denk gelmesi sevindiricidir, Allah bu mübarek günlerde hayır işleyenlerin ibadet edenlerin konu komşusunu unutmayıp aşure dağıtanların hayırlarını kabul etsin ve bugün burada iki kelam etmemize vesile olan bizi çocuk çağlarımızdan yetiştirip ve halada öğrenmemiz için çaba harcayan elleri öpülesi öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlarım” dedi.

TECRÜBE KONUŞUYOR’DA YUSUF AKIN

Üniversite Komisyonu toplantıların gelenekselleşmiş bölümü olan Tecrübe Konuşuyor’a bu hafta Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’ı davet etti. Üniversite Birim’i üyeliğinden İl Başkanlığına gelmiş bir başkanın tecrübesinden faydalanmak isteyen komisyon üyeleri Akın’a büyük ilgi gösterdi. Akın“gençliğe en çok değeri AK Parti vermektedir, bunu üniversite komisyonlarının yoğunluğundan ve çalışmalarından görmekteyiz diyerek başladığı konuşmasına bu komisyonda bulunmanın hakkını verelim ve işimizi tam anlamıyla ve sağlam yapalım bunları yapmak için her türlü imkanımız var bunları unutmayalım biz genciz hızlı düşünüp fikir üretmeli ve bunu uygulamaya geçirmeliyiz dedi.

İLÇELERİN TAMAMI AK PARTİ’Lİ

“Komisyon üyelerine hitaben Kaliteli bir üniversite de eğitim görmektesiniz aynı zamanda da siyasi kültürü oturmuş bir ilin Üniversite komisyonun da yer alıyorsunuz bu çok mantıklı adımlar atarak değerlendirmelisiniz, bütün ilçelerinin AK Partili olduğu tek İl Kocaeli’dir bu sebeple bir halkınız için yapacağınız bir çalışma ve proje konusunda sıkıntılar için her türlü yardım yapılarak desteklenir siz yeterki üretin ve yapacağınız işi geniş kapsamlı tutun kimseyi ayırmayın biz ayrıkçı değil birleştirici bir parti olduğumuzu herkese gösterin”  diye konuştu.

45’DEN 260 LİRA’YA

Üniversiteliler’le bir araya gelince konu eğitim üzerinden sürer diyen Akın 2002 yılından itibaren eğitimde nelerin değiştiğini görmemek için hiçbir engel yok, burslar yurtlar öğretmen atamaları sayıları oranları nerelerden nelere geldi, her iki öğretmenden biri bizim dönemimizde atandı, gönül ister herkes kadrolu olsun herkes atansın” diyen Akın her şeyin zamanla olacağını belirtti. Konuşmasının devamında artık öğrenci okul açılacağı zaman kitap derdine düşmüyor kitapları onu okul sırasının üzerinde bekliyor diyerek sözlerine son veren Akın güzel dileklerinin ardından salondan ayrıldı ve toplantı sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817