Akan kırmızı suyun nedeni ne?
 Körfez Tütünçiftlik Sahilinde patlayan şebeke borusundan fışkıran kırmızı renkli su görenleri telaşlandırdı. Vatandaşlar, sahil boyunca asfaltı dolduran suyun kaynağını ve neden kırmızı olduğunu sorguluyorlar.

Patlamanın meydana geldiği bölgeye gelen ve olaya müdahale eden İSU yetkilileri de numuneler alarak incelemek üzere labaratuara götürdüler. Alınan bilgilere göre şebekedeki patlama, sahilde belediye tesisleri karşısında meydana geldi. Asfalttan bir anda kırmızı renkli sular dışarı akmaya başlayınca halk tedirgin oldu. Olay yerine gelen İSU ekipleri, patlağı onardıktan sonra sudan örnekler aldılar.

Bölgede, Tüpraş başta olmak üzere bir çok dolum tesisinin boruları yer altından geçiyor. Mahalle halkı bu nedenle tedirginlik yaşarken, borulardaki bir kimyasalın içme suyuna karışma ihtimali üzerinde duruluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817