Akbulut'tan Bayram mesajı
 Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut; bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu bildirdi.

DARGINLIKLAR UNUTULSUN, KARDEŞLİK GELİŞSİN

Başkan Akbulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmek gerektiğini belirtti. İnsanların hayatlarında hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşmak gerekir diyen Akbulut, "Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde gazilerimizi, şehitlerimizi ve onların yadigârları çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların da yanında olacağız" dedi.

KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM

İsrail’in Gazze’ye saldırılarını ve katliamlarını da kınayan Akbulut, “Yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sokakta çocukların kanını akıtıyor. Gazze’ye kara harekâtı yapan, canları alan, bedenleri tanımaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı kanın durmasına vesile olur. Filistin ve Gazze’de ki kardeşlerimiz için dua edeceğiz

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817