Akçaray bayrama hazır

  

Akçaray tramvayına UlaşımPark tarafından bayrama ek önlemler alındı. Bayramda olası oluşabilecek yoğunluğa karşı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ön hazırlıklar tamamlandı. Bayram öncesi bir araya gelerek toplantı gerçekleştirilen Raylı Sistemler Müdürlüğü; temizlik, vatmanların çalışma sistemi, tramvay aktif araç sayısı, izinler, ek seferler gibi konuları görüştü.

 

18 TRAMVAY 14 İSTASYON 252 SEFER

UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürüttüğü Akçaray tramvay hattında aktif çalışan 18 tramvay ile her gün Kocaelili vatandaşlara hizmet veriyor. Toplamda 14 istasyonu bulunan Akçaray tramvay hattında bayramda da 18 tramvay günde gidiş dönüş 304 sefer yapacak.

 

24 SAAT KONTROL

Akçaray, bayram boyunca sabah 06:00 – akşam 01:30 saatleri arasında seferlerini gerçekleştirecek.  Bayramda yolcuların rahat, temiz ve tam vaktinde ulaşım sağlaması için kontrol merkezi tarafından tüm istasyonlar 24 saat kontrol edilecek. İhtiyaç halinde ek seferler yapılarak vatandaşların mağduriyeti önlenmiş olacak.

 

20 KM’LİK GÜZERGÂH

UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Akçaray, iki uç istasyonu olan Otogar – Eğitim Kampüsü arasındaki gidiş dönüş 20’kmlik hat uzunluğu ile vatandaşlar İzmit merkezin bir ucundan diğer ucuna rahat, temiz ve tam vaktinde ulaşım hizmeti sağlıyor. Günde ortalama 39 bin yolcu taşıyan tramvaylar bayramda da Kocaeli halkına hizmet vermeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817