banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Akdeniz'den ilk madalyalar judodan geldi
 Akdeniz'den ilk madalyalar judodan geldi

 

İlk gün Ayşe Saadet Arca’nın kazandığı bronz madalyanın ardından Bahar Bükerin kazandığı bronz, Hasan Vanlıoğlunun elde ettiği bir altın madalya ile Kağıtsporlu sporcular Judo’da madalya sayısını üçe çıkardı. Böylece Kağıtsporlu sporcular Akdeniz oyunlarındaki ilk madalyalarını Judo’dan elde etmiş oldu.

 

KAĞIRSPORLU JUDOCULAR GRURLANDIRDI

Akdeniz Oyunları’nda judoda ilk günü üç madalya ile kapatan Türkiye, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Hasan Vanlıoğlu’nun altın madalyası ile gururlandı. Kağıtspor'lu bir başka sporcu Bahar Büker de bronz madalyanın sahibi oldu. Mersin’deki oyunlara iyi başlayan ve judonun ilk müsabaka gününde biri altın toplam üç madalya kazanan Türkiye Judo Milli Takımı, ikinci gün de Hasan Vanlıoğlu’nun altın, Bahar Büker’in de bronz madalyası ile gururlandı.

VANLIOĞLU’NDAN ALTIN GELDİ

Judonun ikinci müsabaka gününde erkekler 73 kiloda mindere çıkan Hasan Vanlıoğlu, ilk maçında judonun ekol ülkesi Fransa’nın temsilcisi Jonathan Allordon’u, ikinci maçında ise Yunan Roman Moustopoulos’u devirdi. Final maçında daha önce hiç karşılaşmadığı Sırp Ljubisa Kovacevic ile mücadele eden Hasan, baştan sona üstün götürdüğü maçı yuko ile kazanıp, zafere uzandı. Hasan’a madalyasını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal taktı.  

BAHAR’DAN SON NEFESTE MADALYA

Bahar Büker, üçüncülük maçında Cezayirli rakibi Sonia Mizioualaoua karşısında son üç saniyeye bir yuko geride girdi. Madalya kaçtı derken rakibini yakalayıp, ipponlayan Bahar, tüm salonu sevinci boğdu ve bronz madalyayı boynuna taktı.

JUDO’DA ÜÇ MADALYA GELDİ

İlk gün Ayşe Saadet Arca'nın kazandığı bronz madalyanın ardından Bahar Büker'in kazandığı bronz ve Hasan Vanlıoğlu'nun kazandığı bir altın madalya ile Kağıtspor'lu üç judocu toplam üç madalya kazanmış oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826