banner2779
banner2752
banner2750

Akduman; "Beni Çocuklarımla Tehdit Ediyorlar"

Burada konuşma yapan Petrol-İş Kocaeli şube başkanı Salih Akduman tehdit edildiğini ve başına iş gelecek denilerek çocuklarıyla korkutulmak istendiğini iddia etti.

Gece vardiyasında çalışan işçiler içerden çıkmazken Sabah vardiyasında gelen çalışanlarda kapının önünde toplandı. Burada yapılan konuşmalarda Toplu sözleşme görüşmelerinin anlaşmazlıkla devam etmesi nedeniyle eylem yapıldı. Kocaeli şube başkanı Salih Akduman tehdit edildiğini ve başına iş gelecek denilerek çocuklarıyla korkutulmak istendiğini iddia etti. Baskı yapıldığını iddia eden Salih Akduman “ Ülke koşullarının üzerinde maaş aldığımız söyleniyor size ne. Burada emeğimizle kanımızla çalışıyoruz. Domatesin fiyatını biz mi arttırdık. Türkiye ortalaması bu kadar kötü ise suç bizim mi. Baskılara boyun eğmeyeceğiz. Kıdem tazminatı için de mücadele edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751