AKGENÇLERDEN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARETLER
 Akparti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat ÖLMEZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf AKIN’ın katılımı ile birlikte Kandıra ‘da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

       Proğram Kandıra Kaymakamlığı binası Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Recep ÖZAYDIN’ı makamında ziyaret eden akgençler kandıra’da ki eğitimin işleyişiyle ilgili kısa bilgiler aldı.  Bu anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sayın ÖZAYDIN’a, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf AKIN tarafından çiçek takdim edildi.

            Daha sonra proğram İlçe Okullarına ziyaretle devam etti. Okullardaki öğretmenlere gül takdim eden akgençler öğretmenlerin bu güzel gününde yanlarında olarak öğretmenler gününü kutladılar.                                                      
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817