banner2779
banner2752
banner2750

 Akıllı Bisikletler Kartepe’ye Geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamında hizmete aldığı “Akıllı Bisikletler Projesi”, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından da Kartepe İlçesi’nde de hayata geçiriliyor.


Hızlı gelişim ve değişim yaşayan Kartepe ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşların taleplerini önemseyen yönetim modeli çerçevesinde her geçen gün yeni projelerle ilçe halkının haklı takdirini almaya devam ediyor. Artan nüfus oranı, yeni açılan imar yolları ile genişleyen ulaşım ağında trafik yoğunluğunun azalmasını sağlayacak, insanların spora olan ilgisini artırarak daha sağlıklı bir yaşama kavuşturmak için, İzmit’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan akıllı bisiklet projesi, Kartepe’de de hayata geçiriliyor.


Başkan Hüseyin Üzülmez, kent içi ulaşımda çevresel ve sürdürebilir kullanımı teşvik etmek amacıyla bisiklet ile ulaşımın hızla yaygınlaştırıldığı ilimizde Kartepelileri de bu projeyle buluşturmak için çalışmalarını hızlandırdı. Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen Akıllı Bisiklet Kartepe’de Projesi kapsamında Yahya Kaptan Köseköy Yürüyüş Yolu güzergahı kullanılarak ulaşım sistemi Kartepe Belediyesi bağlantısı sağlanacak.


“Akıllı Bisikletler Projesinin” Kartepe’de devamının gerçekleştirileceği projenin bayram sonrası uygulamaya geçeceği müjdesini veren Başkan Üzülmez, “Kartepe halkı tarafından da beğenilen akıllı bisiklet uygulamasının ilçemizde de hayata geçirilmesi yönünde Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız çalışmalarda son aşamaya gelindi. Köseköy Yürüyüş Yolu güzergahında ilk istasyonumuzu bayram sonu kurarak halkımızın hizmetine sunmayı ve akıllı bisiklet uygulamasını hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751