Akın ve Yönetiminden Çok Anlamlı Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176 yılı dolayısıyla gerçekleşen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Zihni Manap ile makamında bir araya gelen Konsey Başkanı Akın ve beraberindeki heyet, Manap’a ve şahsında tüm polis teşkilatına özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ ANDI

Akın açıklamasında, “Tam 176 yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, asayişine, bekasına önemli katkıları ile gurur kaynağımız olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyoruz. Körfez İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Zihni Manap’ı bu vesileyle ziyaret ederken müdürümüzün şahsında ilçemizde görev yapan tüm emniyet güçlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Görevlerini ifa ederken canlarını bizler ve ülkemiz adına feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

MANAP MUTLU OLDU

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ise, “En büyük desteğimizi halkımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan alıyoruz. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817