banner2779
banner2752
banner2750

AKKADIN KÖRFEZ HERYERDE
 Akparti Körfez İlçe Kadın Kolları 23 Mayıs Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu nun teşrifleriyle gerçekleşecek büyük Kocaeli mitingi için körfez ilçe güney mahallesinde kapı kapı dolaşıp 4.000 davetiye dağıttı. Gerçekleştirdikleri programlarla örnek gösterilen Akparti Körfez Kadın Kolları yine üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor.Akkadınların bu özverili çalışması ilçe sakinlerinden büyük takdir görüyor.

Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK ‘Beşikte Sallarız Dünyayıda Sallarız’

Gerçekleşen davetiye dağıtım programının ardından konuşan Akparti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK  Akkadınlar olarak bugüne kadar partimizin bize yüklediği misyonu yerine getirmeye çalıştıklarını, kadının olduğu heryerdekendilerininde olacağını kadın eli değmeden başarının hayal olduğunun farkında olduklarını bu vesileyle miting gününe kadar hedeflerinin körfez ilçede 30.000 davetiye dağıtmak olduğunu dile getirdi. Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi Büyük Kocaeli Mitinginin kendileri için çok önemli olduğunu hedeflenen rakamı Perşembe pazarı alanında toplayacaklarını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751