banner2779
banner2752
banner2750

AKKADIN KÖRFEZ’DEN İFTAR ZİYARETLERİ
 AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Ramazan ayı boyunca ev ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Körfez ilçede yoksul ailelere 475 koli kumanya dağıtan AK Parti körfez ilçe kadın kolları mübarek kadir gecesi gerçekleştirdiği 15 mahallede 60 haneye çat kapı iftar ziyareti etkinliğiyle herkesin takdirini kazandı.

Kadın Kolları Başkanı ÖZBEK ‘Gönüller Kurmaya Geldik’

Gerçekleştirdiği programlarla Kocaeli ye örnek gösterilen AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları çalışmalarını ramazan ayında da aksatmadan sürdürdü. Özellikle AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman BADEM in eşi Zeynep BADEM ve Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN ın eşi Bilge BARAN’ın eşlik ettikleri ramazan programları hem teşkilat mensuplarının hem de körfezlilerin morallerini yükseltti.Seçildiği ilk günden bu yana körfezlilerle gönül köprülerini kuracaklarını üzerine basa basa ifade eden Başkan Sevil ÖZBEK  bu yolda hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor.Çalışmalarını ramazan sonrası daha da yoğunlaştırarak sürdüreceklerini belirten Başkan ÖZBEK ekibine ve teşkilat mensuplarına da gerçekleştirdikleri programlarda gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751