AKMEŞE’YE ÇOK HİZMET YAPILDI
 Doğan, belediye meclis üyesi Sabri Yıldız, Başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Akmeşe sokaklarını karış karış dolaştı.  Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Doğan, İZMEK kurs merkezini ve Akmeşe Spor Kulübünü de ziyaret etti. Doğan’a Akmeşe Spor Kulübünde forma hediye edildi.

 

AKMEŞE’YE ÇOK HİZMET ETTİK

 

Başkan Doğan yapılan hizmetlerle Akmeşe’nin büyük bir değişim içinde olduğunu belirterek, “Akmeşe, çok güzide ve tarihi eski bir beldemiz. İzmit Belediyesi olarak burada çok güzel hizmetler yaptık. Meydan düzenlemesi, çeşme restorasyonu, yeni parklar, açılan yolların üst yapı çalışmaları, konağımız, spor alanımız, pazarımız gibi bir çok hizmetimiz oldu. Şimdi yenilerini eklemeye çalışıyoruz. Akmeşe’yi cephe iyileştirmeleriyle biraz daha estetik görünüme kavuşturma çabasındayız. Burası daha  turistik olsun istiyoruz.

 

İZGAZ’IN KARARINI BEKLİYORUZ

 

Doğalgaz konusunda belediye olarak üst yapı ve alt yapısını üstlendik. İZGAZ’ın bu konudaki kararını bekliyoruz. Genel merkezlerinden bir türlü onayı alamadılar. Sürecin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. İZGAZ kararı çıkardığı an, biz alt yapı üst yapıya hazırız. Akmeşe’de bir sübyan okulumuzun açılması çalışması var. Onunla ilgili de elimizden gelen desteği vereceğiz. Çocuklarımızın, okul sonrası kurslara devam etmesini istiyoruz. Geçen sene İngilizce kursu açmıştık ama çok ilgi olmadı. Bu sene de bu kursu açmak istiyoruz” dedi.

 

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmalar için Başkan Doğan ve ekibine teşekkür eden Akmeşe Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Halil İnceel ile Atatürk, Mahalle Muhtar Refik Akyüz, “ mahalle konağımız, kapalı pazar ve spor alanımız, parklar, 200 yıllık tarihi çeşmemizin restore edilmesi hepsi Belediye Başkanımız Doğan sayesinde oldu” şeklinde konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817