banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AKP KÖRFEZ’DE 60. ADAY ADAYI
 AKP Körfez İlçe’de Belediye Meclis Üyeliği için başvuran aday adayı sayısı 60’ı buldu. Başvuru süresi dolana kadar bu sayının 70 olması bekleniyor.

AKP Körfez’de, dün akşam saatlerinde Mehmet Akbulut, Doğukan Çağlayan ve Kubbettin Kaplan’da dosyasını İlçe Başkanı Osman Badem’e teslim etti ve belediye meclis üyesi aday adayı sayısı 60’a ulaştı. Başvurularını son ana saklayarak gelişmeleri takip eden aday adayları, adeta gövde gösterisi yaparak başvuru dosyalarını teslim ettiler.

Bu aday adaylarından ticaretle uğraşan Doğukan Çağlayan, Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi olan işadamı Erkan Çağlayan’ın oğlu ve ilçenin tanınmış ailelerinden olan Gökhan Çağlayan’ın yeğeni olarak kalabalık bir destekçi grubu ile başvurusunu yaptı. Yine ilçenin tanınmış emlak danışmanlarından olan Kubbettin Kaplan’da, yanında belediye başkanlığı aday adayları Aynur Vergili, İsmail Baran ve Hayati Aydın’la gelerek dosyasını İlçe Başkanı Osman Badem’e teslim etti.

Tübitak Martek’te Teknik İşler Müdürü olan Ahmet Aksoy’da dosyasını teslim ederek belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan bir başka siyasi oldu. 4 çocuk babası olan ve Hereke’de oturan Ahmet Aksoy, Başbakan sevdalısı olduğunu ve ilçeye hizmet etmek için aday adayı olduğunu, amacının şahsi kazanım olmadığını, ortak zafer için çalışacağını, bayrağı devralıp zirveye taşıyacaklarını söyledi.

Aday adaylarının başvurularını kabul eden İlçe Başkanı Osman Badem, tüm adaylara aynı yakınlıkta olduklarını söyleyerek, ‘’Bizim için kişi değil, kazanılacak ortak başarı önemlidir. Bizde darıulma olmaz , birlik ve bareberlik vardır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826