AKP Körfez’de heyecanlı bekleyiş
 Ak Parti Körfez’de İlçe Başkanlığı niçin aday gösterilecek isim bu akşam belli olacak. İlçe Yönetimi heyecanla Ankara’dan gelecek haberi beklerken, 2 gündür Ankara’da olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da kararı etkilemek için girişimde bulunduğu iddia ediliyor.

AKP Körfez’de son gelişmelerle aday sayısı 2’ye düştü. Ankara’dan mevcut Başkan Osman Badem ye de Belediye Meclis Üyesi Şener Söğüt lehinde açıklama bekleniyor. Bilindiği gibi, ilk aşamada ilçe başkanlığı için Ali Çakır, Mehmet Irak, Mustafa Çelik isimleri de konuşulmuş ve temayyül yoklamasında görüşülmüştü. İlerleyen zamanda bu  5 isimden Osman Badem ve Şener Söğüt adı ön plana çıktı ve bu akşam da bu iki siyasiden birisinin tek aday olarak gösterilmesi bekleniyor.

SÖĞÜT, İLÇE HALKI TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

Kulislerde, Genel Merkez’in Dilovası ve Körfez için , ‘’İki Osman’la devam edilecek’’ görüşünde olduğu ve bunlardan birisinin gerçekleştiği  söylenirken,  adaylardan Şener Söğüt'ün isminin agır bastığı öğrenildi. Ayrıca Belediye Başkanı İsmail Baran’ın’da Ankara’ya Şener Söğüt'ün ilçe başkanı olması için görüş belirtmeye gittiği söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer kurt 9 yıl önce

mehmet ırak yokmu yada mehmet ıraklar hiç olmayacaktı çok merak ediyorum şu karadeniz milliyetçiliğinden vazgeçin halkı bölünmeye itiyorsunuz farkında değilmisiniz?akp birliğin adresidir şovenistliğin değil

banner2817