AKP KÖRFEZ’DE İSTİŞARE TOPLANTISI
 AKP Körfez’de, İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Başkan Yardımcıları’nın da katıldığı, kongre hazırlıklarını içeren, istişare toplantıları yapıldı.

İlçe Teşkilat Merkezi’nde toplantı salonunda yapılan istişarelere, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Başkan Yardımcıları, Mehmet Öztürk, Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Uzunoğlu, Halit Çokan ve Recep demir ile İlçe Başkanı Osman Badem, İlçe Yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kadın ve gençlik kolları yönetimi, mahalle başkanları, eski partililer katıldı. Toplantıda, yapılması planlanan il ve ilçe yönetimi seçimleri ile bu seçimlerde aday olmak isteyen isimler masaya yatırıldı.

İl Başkanı Mahmut Civelek ilk olarak Gençlik Kolları ile toplantı yaptı. Toplantıda, kongre çalışmaları ile ilgili bilgiler verildikten sonra, iki sorudan oluşan anket formu dağıtıldı. Formlarda, mevcut ilçe yönetiminden memnunmusunuz, değişmesi gerekiyorsa kim olmasını istersiniz şeklinde sorular yer aldı. Daha sonra aynı toplantı İl Başkanı Mahmut Civelek ve başkan yardımcıları nezaretinde, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, eski yöneticilerin yer aldığı İstişareler Kurulu, eski yönetim ve mevcut yönetim ile yapıldı. Toplantılara İsmail Baran’da katıldı.

İstişare toplantıları ve temayül yoklamalarından sonra çıkacak sonuca göre belirlenecek olan tek listenin 6 Ekim’de delegelerin oylarına sunulacağı belirtildi. Takvime göre, 11 Ekim ila 30 Ekim tarihleri arasında ilçelerin delege seçimleri yapılacak. Körfez İlçe’nin 400 delegesinin seçileceği tarih henüz açıklanmadı. Kongrede, 400 delegenin oyunun yanı sıra seçilmiş olan Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da bir oyu bulunuyor.

Teveccüh benden yana gözüküyor

İlçe Başkanı Osman Badem, istişare görüşmelerini yorumladığı açıklamasında, ‘’ 5. Olağan Genel Kurul haqzırlıkları 15 Eylül’de start aldı. Geniş tabanlı istişareler yapılarak en sağlıklı karar verilecek. Yapılan değerlendirme de istişareye dahil olan her kese mevcut yönetim hakkındaki fikri soruldu. Sonuçları bilmiyoruz, fakat toplantı öncesi ve sonrasında gösterilen teveccühe göre mevcut yönetimin devamından yana görüş belirtilmiş olabilir. Sonuç ne olursa olsun partinin birer neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

AKP Körfez’de, hazırlanması muhtemel tek adaylı listede, Osman Badem’in haricinde Ali Çakır, Mustafa Çelik, Mehmet Irak, Şener Söğüt, Sinan Barış Kaya ve Fehmi Öztürk'ün isimleri geçiyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817