AKP’de il kongresi 7 Şubat’ta

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, il binasında haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Kongrede aday olup olmayacağına ilişkin ipucu vermeyen Civelek, yapılacak istişareler sonucunda çıkacak karara uyacağını söyledi. Civelek, ayrıca gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunarak il kongresinin tarihini 7 Şubat olarak açıkladı.

 

GEBZE VE DERİNCE’NİN İLÇE BAŞKANLARI ADAY DEĞİL

Kongrede Gebze ve Derince ilçe başkanlarının aday olmayacağını açıklayan Mahmut Civelek, “Bu ilçe başkanlarımız milletvekili adayı olmak istediklerini belirterek ilçe başkanı adayı olmak istemediler.  Delege seçimleri de tamamlandı. Bu süreçte çok çalıştık ve partinin ilçe başkanından mahalle temsilcisine kadar herkesle görüşüldü” şeklinde konuştu.


‘HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ’

Seçimlerin huzur içinde, ikinci bir liste olmadan tek liste halinde gerçekleştirildiğini de ekleyen Civelek, ilk ilçe kongresinin 6 Kasım’da Gölcük’le başlayacağını söyleyerek, “AKP tüm kongrelerden güçlenerek çıkacaktır. İl kongremizi de 7 Şubat’ta yapacağız. Parti olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bulunmuş olduğumuz konum hangisi olursa olsun, tek amacımız hizmet üretmektir” dedi.


HEDEF 8 MİLLETVEKİLİ

Genel seçimlerdeki hedeflerinin milletvekili sayılarını artırarak 8 milletvekili çıkarmak olduğunu söyleyen Mahmut Civelek, “Kocaeli halkı her zaman olduğu gibi gücünü gösterecek ve içi boş söylemlere itibar etmeyecektir” dedi. AKP’nin yerel seçimlerde 13-0 galip olduğunu ve en son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok büyük bir destek bulduklarını söyleyen Civelek, “Bu başarıyı birileri gibi içi boş söylemlerle değil halkımızın yanında, onlarla iç içe olarak elde ettik” dedi.


‘SÜREÇ TÖKEZLEDİ’

Çözüm sürecine engel olmak isteyenlerin asla başarılı olamayacağını kaydeden Civelek, “Ne kadar olay çıkarırsa çıkarsınlar bizim bölgeye olan yatırımlarımızı engelleyemeyecekler, biz bölgeye 10 kat daha fazla hizmet götüreceğiz” dedi. Yaşanan olayların arkasında PKK’nın, BDP’nin, Pensilvanya’nın, olaylara çanak tutan CHP’nin ve medyalarının olduğunu söyleyen Civelek, “Çözüm süreci Türkiye’nin en büyük projesidir. Süreç biraz tökezledi ama yine de devam ediyor” şeklinde konuştu.


CİDDİYETSİZ VE İÇİ BOŞ

CHP’nin bakkal yönetmekle devlet yönetmeyi birbirine karıştırdığını söyleyen Mahmut Civelek, “CHP sapla samanı birbirine karıştırıyor. Vandalların yüzündeki puşu ile özel harekatın yüzüne taktığı maskeyi kıyaslıyor” diyerek CHP’ ye yüklendi. İzmir’de CHP seçmeni üzerinde yapılan anketle bile CHP’nin iktidar olacağına inananların oranının düşük olduğunu iddia eden Civelek, “Bunların iktidar olacaklarına kendi tabanları bile inanmıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817