Akşemseddin Derneği Başkan Ellibeş’i ağırladı
 30 Mart yerel seçimlerine adaylığı açıklanmamasına rağmen, adaymış gibi seçim çalışmalarını sürdüren, Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, önceki akşam Akşemseddin Gençlik ve Düşünce Derneği’nin konuğu olarak, dernek üyesi gençlerle sıra dışı bir akşam geçirerek, Başkan Serdar Bayram’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde gençlere bir takım nasihatlarda bulunan Başkan Ellibeş, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaklaşık bir saat süren sohbet ağırlıklı ziyarette, Akşemseddin Gençlik ve Düşünce Derneği üyesi gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Ellibeş, aday olması durumunda önümüzdeki 5 yıl içinde yapmayı planladığı projeleri gençlerle paylaşarak, destek istedi.

 

BAYRAM’DAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR

Bu arada, dernek başkanı ve AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı eski Gençlik Kolları Başkanı olan Serdar Bayram, Başkan Ellibeş’in ziyaretinden büyük bir onur duyduklarını belirterek, dernek üyesi arkadaşları adına kendisine teşekkür ederek, 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817