banner2779
banner2752
banner2750

AKŞENER, KARAMÜRSELDE
 Aslen İzmitli olan MHP İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili Meral Akşener, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve partilileriyle birlikte Karamürsel'e çıkarma yaptı. Meral Akşener'e Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy ile Karamürsel Belediye başkan adayı İbrahim Usta'da eşlik etti. Akşener, Karamürsel'in merkez caddesinde bir süre yürürken vatandaşlarla sohbet etti. Akşener vatandaşlarla arasında oldukça samimi diyaloglar geçti.
 
Meral Akşener'in ilk durağı Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu oldu. MHP'liler burada federasyon Başkanı Ahmet Utaş,Karamürsel Dernek Başkanı Sedat Çınar, Karamürsel Gençlik kolları Süleyman Maya tarafından karşılandı.  Ziyarette konuşan Akşener, “ İktidar partisinin bu seçimlerde ihtar alacağını düşünüyorum. Milletimizin önünde 3 önemli seçim var. Demokrasiyi daha iyi hale getirmek için gelen hükümet yoksulluk ve yolsuzluk getirdi. Biz de bu nedenle başarı için gayret ediyoruz” dedi.
 
Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Utaş, ziyaret sonunda Merak Akşener'e hediye taktim etti. MHP'lilerin ilçedeki ikinci durağı Karamürsel Kaymayanlığı oldu.  Kaymakam Celil Ateşoğlu tarafından karşılanan Akşener, bir süre Ateşoğlu ile sohbet etti. Gittiği yerlerde 40 yıllık dost gibi oldukça samimi konuşan Meral Akşener, Celil Ateşoğlu'nu ileride vali olarak görmek istediklerini belirti. Ateşoğlu da Akşener'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
Kaymakamlık çıkışında sahilde buluna çay bahçesine giren Akşener, çay bahçesinde oturan vatandaşlarla selamlaştı. Kendisinden büyük olan vatandaşların elini öpen Meral Akşener, belediye başkan adayı İbrahim Usta için sizlerden oy istiyorum dedi. Akşener'in vatandaşlarla olan samimi konuşmaları Akşener'in bildik siyasetçilerden ne kadar farklı olduğunu ortaya koydu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751